Hunor header
CIB Bank
Főoldal >  Autó, jármű >  Kisautó, motor >  Munkagép fém autó - 14 cm, többféle


Munkagép fém autó - 14 cm, többféle

Cikkszám:
11665
Ajánlott életkor:
3-6 éves korig
Szezonalitás:
Állandóan tartjuk
Szállítás:
Raktárról
Ár: 1 596 Ft
Leírás:
Színes munkagép kicsi méretben, fém vezetőfülkével! A Munkagép fém autó egy betonkeverő, vagy darus teherautó, hátrahúzós hajtással. Az autó felépítménye műanyagból készült, mozgatható, ha leteszed az autót a padlóra, hátrahúzod és elengeded, a teherautó magától el fog indulni. A Munkagép fém autó mérete: 14 cm. A játékok külön kaphatóak. A megjegyzésben kérjük tüntesd fel, hogy melyik változatot szeretnéd!
kép nagyításaMunkagép fém autó - 14 cm, többféle kép nagyításaMunkagép fém autó - 14 cm, többféle kép nagyításaMunkagép fém autó - 14 cm, többféle kép nagyításaMunkagép fém autó - 14 cm, többféle
 

Hasonló termékek (6 db)
 1 

  Robogó fénnyel és hanggal - 13 cm, többféle Itt egy ajánlat található, a bővebben gombra kattintva, további információkat talál a termékről.

Robogó fénnyel és hanggal - 13 cm, többféle

1 756 Ft
  Jumbo repülő fénnyel és hanggal - 8 cm, többféle Itt egy ajánlat található, a bővebben gombra kattintva, további információkat talál a termékről.

Jumbo repülő fénnyel és hanggal - 8 cm, többféle

1 596 Ft
  Lendkerekes sürgősségi jármű Itt egy ajánlat található, a bővebben gombra kattintva, további információkat talál a termékről.

Lendkerekes sürgősségi jármű

1 596 Ft
  Kosaras tűzoltóautó fénnyel - 21 cm Itt egy ajánlat található, a bővebben gombra kattintva, további információkat talál a termékről.

Kosaras tűzoltóautó fénnyel - 21 cm

1 196 Ft
  Műanyag versenyautó - 39 cm, többféle Itt egy ajánlat található, a bővebben gombra kattintva, további információkat talál a termékről.

Műanyag versenyautó - 39 cm, többféle

1 996 Ft
  Hot Wheels 1 darabos kisautó 1:64 - többféle Itt egy ajánlat található, a bővebben gombra kattintva, további információkat talál a termékről.

Hot Wheels 1 darabos kisautó 1:64 - többféle

636 Ft
 1