Hunor header
CIB Bank
Főoldal >  Autó, jármű >  Kisautó, motor >  Hot Wheels 1 darabos kisautó 1:64 - többféle


Hot Wheels 1 darabos kisautó 1:64 - többféle

Cikkszám:
12295
Ajánlott életkor:
3-6 éves korig
Szezonalitás:
Állandóan tartjuk
Szállítás:
Raktárról
Ár: 556 Ft
Leírás:
Gyűjts össze rengeteg Hot Wheels kisautót! A Hot Wheels 1 darabos kisautó készletben egy kb. 8 cm-es, 1:64 méretarányú létező vagy fantázia autót találsz. A Hot Wheels kisautók fémből és műanyagból készültek, az alábbi kategóriákba sorolhatók: HW Workshop, HW Off-Road, HW City és HW Race. Mindegyik autó a megfelelő típusú pályával használható együtt, egy komplett gyűjteményt is összeállíthatsz a Hot Wheels 1 darabos kisautókból! A játékok külön kaphatóak. A megjegyzésben kérjük tüntesd fel, hogy melyik változatot szeretnéd!
kép nagyításaHot Wheels 1 darabos kisautó 1:64 - többféle kép nagyításaHot Wheels 1 darabos kisautó 1:64 - többféle kép nagyításaHot Wheels 1 darabos kisautó 1:64 - többféle kép nagyításaHot Wheels 1 darabos kisautó 1:64 - többféle
kép nagyításaHot Wheels 1 darabos kisautó 1:64 - többféle Legolcsóbbjáték.hu Legolcsóbbjáték.hu Legolcsóbbjáték.hu
 

Hasonló termékek (8 db)
 1 

  Robogó fénnyel és hanggal - 13 cm, többféle Itt egy ajánlat található, a bővebben gombra kattintva, további információkat talál a termékről.

Robogó fénnyel és hanggal - 13 cm, többféle

1 596 Ft
  Munkagépek vegyesen Itt egy ajánlat található, a bővebben gombra kattintva, további információkat talál a termékről.

Munkagépek vegyesen

1 596 Ft
  Lendkerekes sürgősségi jármű Itt egy ajánlat található, a bővebben gombra kattintva, további információkat talál a termékről.

Lendkerekes sürgősségi jármű

1 196 Ft
  Kosaras tűzoltóautó fénnyel - 21 cm Itt egy ajánlat található, a bővebben gombra kattintva, további információkat talál a termékről.

Kosaras tűzoltóautó fénnyel - 21 cm

996 Ft
  Pókember: a csodálatos Pókember fém kisautó - többféle Itt egy ajánlat található, a bővebben gombra kattintva, további információkat talál a termékről.

Pókember: a csodálatos Pókember fém kisautó - többféle

796 Ft
  Mercedes-Benz CL63 AMG fém autómodell - 1:43 Itt egy ajánlat található, a bővebben gombra kattintva, további információkat talál a termékről.

Mercedes-Benz CL63 AMG fém autómodell - 1:43

996 Ft
  Jumbó +hang +fény Itt egy ajánlat található, a bővebben gombra kattintva, további információkat talál a termékről.

Jumbó +hang +fény

1 276 Ft
  Hot Wheels karambol kamion - többféle Itt egy ajánlat található, a bővebben gombra kattintva, további információkat talál a termékről.

Hot Wheels karambol kamion - többféle

4 476 Ft
 1