Hunor header
CIB Bank
Főoldal >  Autó, jármű >  Kisautó, motor >  Hot Wheels 1 darabos kisautó 1:64 - többféle


Hot Wheels 1 darabos kisautó 1:64 - többféle

Cikkszám:
12295
Ajánlott életkor:
3-6 éves korig
Szezonalitás:
Állandóan tartjuk
Szállítás:
Raktárról
Ár: 716 Ft
Leírás:
Gyűjts össze rengeteg Hot Wheels kisautót! A Hot Wheels 1 darabos kisautó készletben egy kb. 8 cm-es, 1:64 méretarányú létező vagy fantázia autót találsz. A Hot Wheels kisautók fémből és műanyagból készültek, az alábbi kategóriákba sorolhatók: HW Workshop, HW Off-Road, HW City és HW Race. Mindegyik autó a megfelelő típusú pályával használható együtt, egy komplett gyűjteményt is összeállíthatsz a Hot Wheels 1 darabos kisautókból! A játékok külön kaphatóak. A megjegyzésben kérjük tüntesd fel, hogy melyik változatot szeretnéd!
kép nagyításaHot Wheels 1 darabos kisautó 1:64 - többféle kép nagyításaHot Wheels 1 darabos kisautó 1:64 - többféle kép nagyításaHot Wheels 1 darabos kisautó 1:64 - többféle kép nagyításaHot Wheels 1 darabos kisautó 1:64 - többféle
kép nagyításaHot Wheels 1 darabos kisautó 1:64 - többféle Legolcsóbbjáték.hu Legolcsóbbjáték.hu Legolcsóbbjáték.hu
 

Hasonló termékek (5 db)
 1 

  Munkagép fém autó - 14 cm, többféle Itt egy ajánlat található, a bővebben gombra kattintva, további információkat talál a termékről.

Munkagép fém autó - 14 cm, többféle

1 596 Ft
  Robogó fénnyel és hanggal - 13 cm, többféle Itt egy ajánlat található, a bővebben gombra kattintva, további információkat talál a termékről.

Robogó fénnyel és hanggal - 13 cm, többféle

1 756 Ft
  Jumbo repülő fénnyel és hanggal - 8 cm, többféle Itt egy ajánlat található, a bővebben gombra kattintva, további információkat talál a termékről.

Jumbo repülő fénnyel és hanggal - 8 cm, többféle

1 596 Ft
  Lendkerekes sürgősségi jármű Itt egy ajánlat található, a bővebben gombra kattintva, további információkat talál a termékről.

Lendkerekes sürgősségi jármű

1 596 Ft
  Kosaras tűzoltóautó fénnyel - 21 cm Itt egy ajánlat található, a bővebben gombra kattintva, további információkat talál a termékről.

Kosaras tűzoltóautó fénnyel - 21 cm

1 196 Ft
 1