Hunor header
CIB Bank
Főoldal >  Játékfigura >  Állatfigura, állatszett >  Műanyag dinoszaurusz - 25-30 cm, többféle


Műanyag dinoszaurusz - 25-30 cm, többféle

Cikkszám:
20192
Ajánlott életkor:
3-6 éves korig
Szezonalitás:
Állandóan tartjuk
Szállítás:
Raktárról
Ár: 796 Ft
Leírás:
Éld át az őskort műanyag dínófigurákkal! A Műanyag dinoszaurusz egy szépen kidolgozott, kézzel festett dinoszaurusz figura, akivel eljátszhatod, mi történt nagyon régen! A dínófigura együtt használható más őskori készlettel is, ha összenyomod a hasát, a dínó sípoló hangot ad ki magából. A Műanyag dinoszaurusz mérete: 25-30 cm. A játékok külön kaphatóak. A megjegyzésben kérjük tüntesd fel, hogy melyik változatot szeretnéd!
kép nagyításaMűanyag dinoszaurusz - 25-30 cm, többféle kép nagyításaMűanyag dinoszaurusz - 25-30 cm, többféle kép nagyításaMűanyag dinoszaurusz - 25-30 cm, többféle Legolcsóbbjáték.hu
 

Hasonló termékek (4 db)
 1 

  Műanyag vadállatok csomagban Itt egy ajánlat található, a bővebben gombra kattintva, további információkat talál a termékről.

Műanyag vadállatok csomagban

1 596 Ft
  Dínó 6 darabos készlet - 18 cm Itt egy ajánlat található, a bővebben gombra kattintva, további információkat talál a termékről.

Dínó 6 darabos készlet - 18 cm

1 996 Ft
  Műanyag kutyák csomagban Itt egy ajánlat található, a bővebben gombra kattintva, további információkat talál a termékről.

Műanyag kutyák csomagban

316 Ft
  Műanyag állatfigurák hengerben Itt egy ajánlat található, a bővebben gombra kattintva, további információkat talál a termékről.

Műanyag állatfigurák hengerben

476 Ft
 1