Hunor header
CIB Bank
Főoldal >  Kreatív, fejlesztő >  Festés, színezés, rajzolás >  4M csillogó tündér gipszkiöntő készlet


4M csillogó tündér gipszkiöntő készlet

Cikkszám:
50734
Ajánlott életkor:
6-10 éves korig
Szezonalitás:
Állandóan tartjuk
Szállítás:
Raktárról
Ár: 1 596 Ft
Leírás:
Tündéres hűtőmágnesek a konyhában, amik még csillognak is! A 4M csillogó tündér gipszkiöntő készletben mindent megtalálsz, ami egy mosolygó tündérhez szükséges! Először keverd el a gipszport kevés vízzel, majd öntsd a formába a kapott masszát. Ha megkötött, csak óvatosan szedd ki a gipszet az öntőformából, és már csak ki kell festened és be kell csillámoznod, hogy kész legyenek a csillogó tündérek! A tündérek hátára mágneses csíkot is tudsz ragasztani. A 4M csillogó tündér gipszkiöntő készlet tartalma: öntőforma, gipsz, mágnes, tűk, csillám, festékek, ecset.
kép nagyítása4M csillogó tündér gipszkiöntő készlet kép nagyítása4M csillogó tündér gipszkiöntő készlet Legolcsóbbjáték.hu Legolcsóbbjáték.hu
 

Hasonló termékek (5 db)
 1 

  Grafix junior festőkészlet vászonnal Itt egy ajánlat található, a bővebben gombra kattintva, további információkat talál a termékről.

Grafix junior festőkészlet vászonnal

3 420 Ft
  Festészóró toll készlet Itt egy ajánlat található, a bővebben gombra kattintva, további információkat talál a termékről.

Festészóró toll készlet

2 396 Ft
  Crayola: 12 darabos lemosható vastag filctoll Itt egy ajánlat található, a bővebben gombra kattintva, további információkat talál a termékről.

Crayola: 12 darabos lemosható vastag filctoll

1 596 Ft
  Zsírkréta óriás 8 db. /Crayola / Itt egy ajánlat található, a bővebben gombra kattintva, további információkat talál a termékről.

Zsírkréta óriás 8 db. /Crayola /

796 Ft
  Crayola: 24 darabos zsírkréta Itt egy ajánlat található, a bővebben gombra kattintva, további információkat talál a termékről.

Crayola: 24 darabos zsírkréta

796 Ft
 1