Hunor header
CIB Bank
Főoldal >  Játékfigura >  Állatfigura, állatszett >  Dínó 6 darabos készlet - 18 cm


Dínó 6 darabos készlet - 18 cm

Cikkszám:
99548
Ajánlott életkor:
3-6 éves korig
Szezonalitás:
Állandóan tartjuk
Szállítás:
Raktárról
Ár: 1 996 Ft
Leírás:
Játssz műanyag dinoszauruszokkal őskori történeteket! A Dínó 6 darabos készlet élénk színű dinoszauruszokat tartalmaz, amiket bármilyen állatos játékkészlettel együtt tudsz használni. A dínók műanyagból készültek, élethű kidolgozással, játszd el velük, milyen volt a dinoszauruszok idejében az élet! A Dínó 6 darabos készlet őslényeinek mérete: 18 cm.
kép nagyításaDínó 6 darabos készlet - 18 cm Legolcsóbbjáték.hu Legolcsóbbjáték.hu Legolcsóbbjáték.hu
 

Hasonló termékek (5 db)
 1 

  Műanyag háziállatok 10 darabos készlet tasakban Itt egy ajánlat található, a bővebben gombra kattintva, további információkat talál a termékről.

Műanyag háziállatok 10 darabos készlet tasakban

1 196 Ft
  Defa Lucy hangot adó póni - 24 cm, rózsaszín Itt egy ajánlat található, a bővebben gombra kattintva, további információkat talál a termékről.

Defa Lucy hangot adó póni - 24 cm, rózsaszín

2 956 Ft
  Műanyag kutyák csomagban Itt egy ajánlat található, a bővebben gombra kattintva, további információkat talál a termékről.

Műanyag kutyák csomagban

316 Ft
  Tengeri állat 7 darabos készlet Itt egy ajánlat található, a bővebben gombra kattintva, további információkat talál a termékről.

Tengeri állat 7 darabos készlet

1 096 Ft
  Műanyag állatfigurák hengerben Itt egy ajánlat található, a bővebben gombra kattintva, további információkat talál a termékről.

Műanyag állatfigurák hengerben

476 Ft
 1