Hunor header
CIB Bank
Főoldal > 

Adatvédelem

Adatvédelmi tájékoztató

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk.

Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél a cégünk alvállalkozójaként működik együtt (pl. kiszállítás). Ekkor azonban, az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

A weboldal tartalma és linkelése

A weboldalon található tartalom a REGIO Játékkereskedlmi Kft. szellemi tulajdonát képezi és előzetes írásbeli engedélye nélkül sem online, sem nyomtatott formában nem használható fel. A termékek, termékleírások illetve kapcsolódó képanyagok, rendelkezések, tartalmak egyedi, saját fordítású feldolgozások, azok kizárólag saját felhasználás céljából a merevlemezére menthetőek vagy kinyomtathatóak azonban sokszorosításuk, másolásuk, adatbázisokban való szerepeltetésük, keresekedelmi forgalomba történő hozatala a REGIO Játékkereskedelmi Kft. írásbeli jóváhagyása nélkül szigorúan tilos. A fentiektől eltérni csak a REGIO Játékkereskedelmi Kft.-vel kötött írásbeli szerződés alapján és kizárólag a szerződő fél jogosult.
Ezen feltételek megsértése esetén a REGIO Játékkereskedelmi Kft. a jogsértéssel való felhagyást és kárának megtérítését követelheti.